Polisa privatnosti

Rolling Eyewear je posvećen zaštiti vaše privatnosti. Politika privatnosti daje detaljnija objašnjenja o načinu prikupljanja i korišćenja vaših ličnih podataka. Podaci se prikupljaju, obrađuju i koriste u skladu sa zakonskim propisima o zaštiti podataka. Preduzimamo sve neophodne mere da bismo obezbedili puno poštovanje tih zakonskih propisa. Ova polisa privatnosti se ne primenjuje za Internet prezentacije, proizvode i usluge koji ne prikazuju ili nemaju hyperlink ka ovoj polisi privatnosti, ili imaju sopstvenu polisu privatnosti. Ova polisa privatnosti ne reguliše privatnost u vezi sa aktivnostima koje se obavljaju mimo portala www.rollingeyewear.rs, drugih Internet prezentacija, ili proizvodima i uslugama kod kojih je polisa privatnosti regulisana ugovorom.

Prikupljanje i upotreba podataka

Kada posećujete naš sajt, neki podaci se automatski skladište na našim serverima shodno potrebama upravljanja sistemom, odnosno u statističke svrhe. Ti podaci obuhvataju ime Vašeg internet provajdera, u nekim slučajevima Vašu IP adresu, verziju Vašeg softverskog pretraživača, operativni kompjuterski sistem koji je korišćen da bi se pristupilo našem sajtu i, ukoliko je to u datoj situaciji primenljivo, pregledane strane, šema kretanja po sajtui ključne reči na osnovu kojih ste pretraživali naš sajt. U zavisnosti od okolnosti, iz tih podataka se možda mogu izvući izvesni zaključci o nekim posetiocima sajta. Međutim, u tom kontekstu ne koriste se nikakvi podaci o ličnosti. Ovi podaci koriste se isključivo pošto su anonimno uneti. Ako Rolling prenese podatke bilo kom spoljnom provajderu, biće preduzete tehničke ili organizacione mere koje jemče da će taj prenos podataka biti izvršen u skladu sa zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.
Dobrovoljno dostavljene i prikupljene podatke o ličnosti nećemo koristiti, obrađivati niti preneti izvan okvira dopuštenih zakonom. Pored toga, mi ćemo vaše podatke dostaviti samo ukoliko smo u obavezi da to učinimo na osnovu zvaničnog ili sudskog naloga.
Rolling prikuplja informacije kako bi olakšao upotrebu Internet stranice www.rollingeyewear.rs, kao i da bi sprečio zloupotrebu i nelegalne aktivnosti u okviru istog. Informacije se takođe koriste za sve beneficije koje mogu proizići iz korišćenja određenih proizvoda i usluga, poput tehničke podrške koja je dostupna samo registrovanim korisnicima. Informacije se mogu koristiti i u cilju pružanja lično prilagođenog iskustva u korišćenju sajta, informacija vezanih za nove proizvode i usluge, specijalnih ponuda, kao i drugih sličnih informacija.

Kolačići (Cookies)

Rolling prikuplja podatke koji se odnose na način na koji koristite naše internet stranice kako bismo posetiocima i korisnicima ovih stranica pružili što bolju uslugu putem kolačića koji su zapravo mape koje vaš pretraživač postavlja na vaš hard disk kada posećujete neku stranicu. Kolačići ne omogućavaju vaše prepoznavanje. Prosleđeni podaci mogu biti stranice koje ste pregledavali, datum i vreme poseta ili neki drugi podaci o pregledavanju.
Parametre svog pretraživača možete podesiti tako da vas upozori na prisutnost kolačića te da vi možete izabrati želite li ih prihvatiti ili ne. Parametre svog pretraživača možete podesiti i tako da isključi kolačiće.

Pristanak na polisu i uslove

Korišćenjem usluga www.rollingeyewear.rs, pristajete na prikupljanje i upotrebu informacija od strane Rolling-a kao što je izneto u ovoj polisi i uslovima korišćenja. Ako odlučimo da izmenimo polisu privatnosti, unećemo izmene u ovaj dokument tako da ste uvek svesni o informacijama koje prikupljamo, kako ih koristimo, i pod kojim okolnostima ih otkrivamo.

Kontakt

Ako imate pitanja ili pritužbe koje se tiču privatnosti i sigurnosti Vaših podataka, ili ukoliko imate saznanja ili sumnju o narušavanju privatnosti ili sigurnosti, molimo Vas da nas kontaktirate.